Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022

Διάχυση Αποτελεσμάτων μέσω Spotify

     Η διάχυση των αποτελεσμάτων ενός Erasmus+ προγράμματος δεν τελειώνει με την λήξη του. Η γνώση και η εμπειρία είναι χρήσιμο να μοιράζονται και να ανταλλάσσονται.
    Κατά τη διάρκεια του προγράμματος αυτού αντιμετωπίσαμε τις συνέπειες της πανδημίας, τις καθυστερήσεις, την ανησυχία για την υγεία μας και των μαθητών μας αλλά και για την πορεία του προγράμματος. Διαπιστώσαμε την ανάγκη να επαναπροσδιορίσουμε τους τρόπους διάχυσης και να κινηθούμε πιο ψηφιακά, πιο "πράσινα", και πάντα σε συνεργασία με το σχολείο, τους μαθητές του γονείς τους και τη τοπική κοινωνία.
    Οι τρόποι που επιλέξαμε επομένως να διαδώσουμε το πρόγραμμά μας είναι κυρίως μέσω του διαδικτύου, λόγω του κορονοϊού. 
 Ένας από τους τρόπους είναι και το Spotify. To εξαιρετικό αυτό μέσο με τις  λίστες μουσικής και podcasts έδωσε την ευκαιρία στους μαθητές να απολαύσουν τα οφέλη της anti-stress εκπαίδευσης που λάβαμε και να συνεργαστούν δημιουργώντας λίστες μουσικής αλλά και podcasts σχετικά με την καταπολέμηση του άγχους. 
   Όπως διδαχθήκαμε και στο σεμινάριο που παρακολουθήσαμε στην Φλωρεντία με τίτλο 

Stress Management and Recognition: Key Strategies for Teachers είναι χρήσιμο να εφαρμόζουμε Δημιουργική Προσαρμογή. Η δημιουργική προσαρμογή είναι η διαδικασία κατά την οποία επιτυγχάνουμε ισορροπία μεταξύ των απαιτήσεων του περιβάλλοντος και των προσωπικών μας αναγκών και επιδιώξεων.

Σας προσκαλούμε, λοιπόν, να δείτε  και αυτό τον τρόπο διάχυσης αποτελεσμάτων μέσω της δημιουργικής διάθεσης των παιδιών του σχολείου μας!
Spotify Δείτε το προφίλ μας και ακούστε τους μαθητές και μαθήτριές μας!


#ΣυνεχίζουμεErasmus #ErasmusPlusIKY #ErasmusPlusGreece #ErasmusPlus


ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΥΘΥΝΩΝ Η υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την παραγωγή της παρούσας  ιστοσελίδας, δεν συνιστά αποδοχή του περιεχομένου, το οποίο αντανακλά τις απόψεις μόνον των δημιουργών, και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιαδήποτε χρήση των πληροφοριών που εμπεριέχονται σε αυτό.


https://www.facebooak.com/Keep-Calm-and-Go-Full-STEAM-Ahead-107344495162982

Στο κανάλι μας στο Youtube https://www.youtube.com/channel/UCVN18v5w0ETahD0ryzxwXoA



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

STEAM, a school play on the Periodic Table, written in English

And here is our student's,  Philip Diamantidis'  play on the Periodic Table written in English. Enjoy! PERIODIC TABLE “ Play” Τ he...