Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022

Πώς βλέπει το STEAM μια νεαρή επιστήμονας;

STEAM, τι είναι και πώς μπορεί να αλλάξει τη ζωή μιας κοπέλας που μισούσε τα μαθηματικά, τόσο ώστε να θέλει να μηνύσει την καθηγήτριά της!


Το STEAM ενδυναμώνει τις νέες επιστήμονες, καταρρίπτει τα στερεότυπα, διαλύει τις έμφυλες εντυπώσεις και προσφέρει θετικά πρότυπα!



TED TALK- STEAM and Maths





Το Keep Calm and Go Full STEAM Ahead, Χαλαρώστε και Εκσυγχρονιστείτε ΣυSTEAMατικά, είναι ένα πρόγραμμα Erasmus+ KA1 που εκπονήθηκε από εκπαιδευτικούς του 3ου ΓΕΛ Πετρούπολης την περίοδο 2021-2022, με θέματα σχετικά με τη διαχείριση του άγχους, καθώς και θέματα που αφορούν την εκπαίδευση STEAM. Αυτό είναι το blog μας που συγκεντρώνει το υλικό και οδηγεί στη διάχυσή του μέσω του διαδικτύου. Το πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης

ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΥΘΥΝΩΝ Η υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την παραγωγή της παρούσας  ιστοσελίδας, δεν συνιστά αποδοχή του περιεχομένου, το οποίο αντανακλά τις απόψεις μόνον των δημιουργών, και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιαδήποτε χρήση των πληροφοριών που εμπεριέχονται σε αυτό.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

STEAM, a school play on the Periodic Table, written in English

And here is our student's,  Philip Diamantidis'  play on the Periodic Table written in English. Enjoy! PERIODIC TABLE “ Play” Τ he...